Aktuális

Ünnepélyes keretek között június 24-én megnyitotta kapuját Szerencsen, a Magyar utcában található rekreációs park. A megjelenteket Nyiri Tibor, polgármester és dr. Koncz Zsófia, a térség országgyűlési képviselője köszöntötte. Nyiri Tibor beszédében elmondta, hogy a park a turisztikai fejlesztés a „Szerencsi Csokoládé Hazájában” elnevezésű Terület és Településfejlesztési Operatív Programból (TOP) valósult meg.

A pályázati pénzügyi forrásból kialakítottak pihenésre alkalmas parkban többek között helyet kapott egy játszótér, kondipark, asztaliteniszezéshez kialakított asztalok. A közösségi tér padokkal várja a turistákat, a családokat, a fiatalokat a szabadidejük aktív- és hasznos eltöltésére.

A területet parkosították, fákat, növényeket ültettek, kiépítették az energiatakarékos közvilágítást, mosdókat, ivókutakat létesítettek. A biztonságot és az állagmegóvást köztéri kamerák szolgálják. Dr. Koncz Zsófia mondandójában örömét fejezte ki, hogy létrejött Szerencsen egy modern, minden igényt kielégítő rekreációs park, amit reményei szerint a jövőben sokan igénybe vesznek.

A nemzetiszín szalagot végül Nyiri Tibor és Koncz Zsófia vágta át, ami után a parkot a Szerencsi Óvoda és Bölcsőde csöppségei már birtokba is vettek. A rekreációs park minden nap 8-21 óra között várja a látogatókat.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.