Aktuális

Több mint 12 millió forint értékű, többfunkciós műtőasztal érkezett a Szántó J. Endre Egyesített Szociális és Egészségügyi Intézetbe (ESZEI), melyen az általános sebészeti-, ortopédiai-, nőgyógyászati-, urológiai- és szemészeti beavatkozások széles köre végezhető.

„10 évig operáltunk a korábbi műtőasztalon, ami időközben már nagyon elhasználódott, ezért szükségessé vált egy új asztal beszerzése. Az új berendezést tavaly decemberben rendeltük meg, és már közel három hónapja használjuk. Szerencsére az intézmény vezetősége jó anyagi feltételeket tudott biztosítani számunkra, ezért egy csúcsminőségű berendezést vásároltunk” – mondta dr. Árnyasi András, az ESZEI egynapos sebészetének a vezetője.

Hozzátette, nem csak a műtőszobában történtek fejlesztések, hanem a műszer- és gyógyszerraktárban is, ahol egy új légkondicionálót szereltek be. Az új műtőasztal komoly előrelépést jelent az egynapos sebészeten, az orvosok a kor elvárásainak megfelelően, modern színvonalon tudják operálni a betegeket.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.