Közélet

Szakmai konferenciát tartottak október 19-én a Rákóczi-vár Lovagtermében, melyen a megyei Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság munkatársai, valamint a Szerencsi Szociális és Gyermekjóléti Alapszolgáltatási Központ dolgozói vettek részt.

Az eseményen Koncz Ferenc polgármester köszöntötte megjelenteket és elmondta, hogy a legfontosabb a gyermekeink és családunk biztonsága, valamint fontos, hogy a városban is jelen lévő hátrányos helyzet ellen mindenképpen tenni kell. Sipos Attila a Szerencsi Szociális és Gyermekjóléti Alapszolgáltatási Központ igazgatója arról szólt, hogy a rendezvény a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság kezdeményezésére jött létre.

Az áprilisban indult rendezvénysorozat következő állomása azért lett Szerencs, mert a város speciális helyzete megkívánta, hogy létrehozzanak egy szakmai vitanapot. A workshopon előadásokat hallgathattak meg a jelenlévők, a szakmai koordinátor Lasztócziné Szomorú Mónika volt, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság módszertani munkatársa.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.