Közélet

Modern Táncdalfesztivált tartottak június 28-án a Gyémántkapu Idősek Otthonában, amelyre idén is meghívást kapott a Szerencsi Idősek Otthona munkatársai és lakói is. Az alábbi élménybeszámolót jutatta el szerkesztőségünkbe Kontra László a Szerencsi Idősek Otthona igazgatója. 

2018. június 28-ára meghívást kaptunk a helyi Gyémántkapu Idősek Otthonától a Modern Táncdalfesztivál társintézményi programra. Már tavaly is részt vettünk az első ilyen rendezvényen, és most is nagy lelkesedéssel készültünk a versenyre. Heteken keresztül rendszeresen próbáltuk a három produkciót, amivel felléptünk: Benedek László a Már minálunk babám című nótával, Kemény Pál (alias Soltész Rezső) a Szóljon hangosan az ének című táncdallal, Kobza János (alias Janicsák István) és az asszonykórus tagjai, Bodnár Istvánné, Dudás Istvánné, Labbanc Istvánné, Takács Józsefné, Vasas Erika és Vizsolyiné Kapros Katalin pedig a Honky Tonk Women című slágerrel.

Megérkezve a vendéglátókhoz, nagyon kedves fogadtatásban részesültünk. Három intézmény lakói vetélkedtek, a fellépők nagy sikert arattak. A műsor után, amíg a zsűri meghozta a döntést, finom ebéddel láttak vendégül mindenkit.

Nagy örömünkre Kemény Pál a zsűri különdíjában részesült, és a csoportos produkció kategóriában második helyezettek lettünk.
Köszönjük a lehetőséget a részvételre, nagyon jól éreztük magunkat, és gratulálunk minden fellépőnek.

Kontra László Igazgató, Szerencsi Idősek Otthona

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.