Közélet

A Szerencsi Rászorultakért Alapítvány az idén is megrendezte jótékonysági tortasütő versenyét december 4-én a Rákóczi-vár színháztermében. Az elkészült alkotásokat a városban működő idősek otthonainak lakói, valamint az idősek klubjainak tagjai kapják, hogy ezzel is örömet okozzanak nekik az adventi időszakban.

Dr. Korondi Klára a Szerencsi Rászorultakért Alapítvány elnöke kielemelte, hogy az adventi időszakban különösen fontos az adományozás és az örömszerzés az idős segítségre szoruló embereknek.

A tortákat szakmai zsűri értékelte, és a döntés alapján első helyen a Bolyai János Katolikus Általános Iskola alkotása végzett, második lett a Szerencsi Óvoda és Bölcsőde, a dobogó harmadik fokára pedig a Szerencsi Művelődési Központ és Könyvtár csapata állhatott fel. Az okleveleket Nyiri Tibor polgármester, valamint Koncz Ferenc országgyűlési képviselő nyújtotta át a díjazottaknak.

A jótékonysági rendezvényen felléptek a város oktatási intézményeinek tanulói valamint a Hajnali Néptáncegyüttes is. Az elkészült édességeket a Szerencsen működő idősek otthonai, valamint idősek klubjai kapták meg, melyeket Dr. Korondi Klára a Szerencsi Rászorultakért Alapítvány elnöke adott át másnap az intézményeknek.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.