Közélet

A Miskolci Egyházmegye július 6-án a várkertben szervezte meg a görögkatolikus családi napot.

„Mosolyogjatok egymásra, a férjetekre, a feleségetekre, gyermekeitekre, válogatás nélkül minden embertársatokra – s ez segít majd, hogy kibontakoztassátok egymás iránti szereteteteket”- Kalkuttai Szent Teréz szavait idézve nyitotta meg az eseményt Csejoszki Szabolcs parókus.

Az eseménynek hatodik alkalommal adott otthont városunk, így az idelátogatók gyönyörű környezetben élvezhették a változatos programokat kínáló rendezvényt. A családi napot megtisztelte jelenlétével Egeli Zsolt alpolgármester valamit Koncz Ferenc országgyűlési képviselő és Nyiri Tibor polgármester is, akik köszöntőjükben arról szóltak, hogy az ember életében a legfontosabb dolog a család, amit óvni és ápolni kell és az ehhez hasonló események jó alkalmat adnak arra, hogy extra időt tölthessünk el szeretteinkkel továbbá, hogy szorosabbra fűzzük a kapcsolatot más családokkal is.

A beszédeket követően szórakoztató műsorszámokat láthattak a kilátogatók. Többek között fellépett a Ciráda zenekar, de kutyás bemutató és ugráló vár is gondoskodott az önfeledt szórakozásról.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.