Közélet

Nyiri Tibor polgármester szeptember 3-án a szerencsi Gyémántkapu Idősek. Otthonában több szép korú lakót is felkeresett azért, hogy 90. születésnapjuk alkalmából köszöntse őket.

Koseczki Bertalanné szeptember 3-án töltötte be a 90. életévét. Piroska néninek két gyermeke négy unokája és 5 dédunokája van. A mindennapokat csigatészta készítéssel tölti, és boldogan adományoz belőle a látogatóinak és az otthon dolgozóinak. Nagy izgalommal várta a polgármester érkezését, és örömmel fogadta a miniszterelnöki oklevelet, valamint a város ajándékait.

Szabó Sándor szeptember 1-jén ünnepelte születésnapját. Ő pár hónapja költözött be az otthonba Alsózsolcáról, sajnos nincsenek már hozzátartozói, de egy másik idős úr személyében kiváló szobatársra talált, így nem telnek unalmasan napjai. Sanyi bácsi Orbán Viktor miniszterelnök gratuláló oklevele mellé egy kis szerencsi csokoládét és hegyaljai bort kapott ajándékul a várostól.

A Gyémántkapu Otthonba tett szeptember 3-i látogatásakor egy tavalyi ígéretét is beváltotta Nyiri Tibor, ugyanis 2018-ban ilyentájt köszöntötte az akkor 105 éves Kovács Gábornét, és megígérte, hogy a következő születésnapján is felkeresi majd.

Ez teljesült: Margitka néni szeptember 7-én fogja betölteni a 106. életévét, továbbra is jó szellemi állapotban van, és így a polgármester ismét átadhatta neki az önkormányzat figyelmességét, egy csokor virágot és egy kis szerencsi
finomságot.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.