Közélet

A Szerencsi Idősek Otthona lakóit is köszöntötték az Idősek Hónapja keretében. A program minden évben nagy népszerűségnek örvend az intézményben, amikor is sok közös kulturális programmal és kirándulással színesítik az otthonban lakók mindennapjait.

Az eseményen az intézmény igazgatója Kontra László köszöntötte a megjelenteket, majd Nyiri Tibor polgármester szólt a szépkorúakhoz. Beszédében kiemelte, hogy az új vezetőséggel közösen egy olyan várost szeretne kialakítani, ahol nagy hangsúlyt fordítanak a biztonságra és senkinek nem kell a létbiztonsága vagy a jövője miatt aggódnia legyen az fiatal, középkorú vagy idős.

A városvezető beszéde végén megköszönte az intézmény dolgozóinak az áldozatos munkát, amit mindennap végeznek. Ezt követően a Bolyai János Katolikus Általános Iskola 2. osztályos diákjai adtak műsort, majd átadták az iskola ajándékát az intézménynek.

A műsor végén Csejoszki Szabolcs görögkatolikus parókus, Balázs Pál református lelkész és Szarvas Péter katolikus plébános osztotta meg ünnepi gondolatait, majd Korondi Klára verses szavalata zárta a köszöntést.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.