Közélet

A köztisztviselők napja alkalmából köszöntötte Nyiri Tibor polgármester, a hivatali dolgozókat július 7-én a Szerencsi Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében.

Az eseményen a városvezető hangsúlyozta, hogy nehéz időszak áll mögöttünk, hiszen a koronavírus-járvány elleni védekezés nagy terheket rótt az önkormányzatokra, hozzátette elismerés illeti meg mindazokat, akik példásan helytálltak a veszélyhelyzetben is.

Szerencsen minden évben titkos szavazással döntenek a hivatal munkatársai az év köztisztviselője elismerés odaítéléséről. Idén a kitüntetést Vámosné Czili Adrienn érdemelte ki, aki 30 éve a szerencsi hivatal megbecsült dolgozója.

Szakmai tudása magas színvonalú, munkáját a naprakész jogszabályismeret, a kiemelkedő problémamegoldás, valamint a lelkiismeretesség jellemzi. 2001 óta a hivatal humánpolitikai osztályának vezetője, feladatköréből adódóan kapcsolatot tart a hivatal egészével, az intézmények vezetőivel és az ügyfelekkel egyaránt.

Osztályvezetőként rendelkezik minden tekintéllyel, ami munkaköre ellátásához szükséges. Munkatársaival példaértékű kapcsolatot alakított ki, többek között ezért is érdemelt ki az év köztisztviselője elismerést.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.