Közélet

Negyedik alkalommal rendezte meg szeptember 10-én a Hegyalja Kapuja Mozgáskorlátozottak és Fogyatékkal Élők Egyesülete a Rákóczi-várban a Szerencsi Abylimpia Sport és Kézügyességi Versenyt.

Az eseményt Zvolenszki Sándorné az egyesület elnöke, dr. Koncz Zsófia a térség országgyűlési képviselője és Nyiri Tibor a város polgármestere nyitotta meg. Zvolenszki Sándorné érdeklődésünkre elmondta, a program a kikapcsolódás mellett remek alkalmat teremt arra, hogy közelebb hozzák egymáshoz a különböző korosztályú és társadalmi helyzetben élőket.

Az elnök arra is kitért, hogy más hasonló egyesületekből is érkeztek képviselők, akikkel igyekeznek jó kapcsolatot kialakítani. A sporteseményen többek között célba dobás, labdapattogtatás, kézműveskedés, íjászat, paintball lövészet várta a résztvevőket. A legjobb eredményeket elért tagokat az abylimpia végén díjazták.

A rendezvény lebonyolításában a Szerencsi Rákóczi Zsigmond Református Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola diákjai is közreműködtek.

Fotó: Nagy István

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.