Közélet

Hatodik alkalommal rendezték meg június 1-jén a Szerencs Forever kosárlabda sporteseményt, melynek célja, hogy évente összehozza a szerencsi kosárlabda élet jelenlegi és egykori szereplőit egy baráti hangulatú mérkőzésre.

Az idei esemény különlegessége, hogy a felnőttek meccse mellett gimnazista és általános iskolás csapatok is pályára léptek, így az esemény még szélesebb körűvé vált. A fiatal sportolók nagy lelkesedéssel vetették bele magukat a játékba, ami remek hangulatot teremtett már a mérkőzések elején.

A 35 pluszos korosztály összecsapása előtt Müller Csenge énekes és Erdei Sándor gitáros előadásában a Coldplay zenekar „Sky Full of Stars” című számának feldolgozása hangzott el. Az esemény megnyitóján Kun Dávid ötletgazda beszédében hangsúlyozta, hogy célja az előző évekhez képest most sem változott: bővítené szeretné az eseményt, hogy minél több elszármazott számára legyen hagyomány ez a találkozó.

A nagyok mérkőzésén a fekete pólós Team SAB csapat győzött 51-33-ra, a legértékesebb játékosának járó vándordíjat Jakab László kapta.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.