×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2018/Oktober/20181006_mezozombor

Megye

A mintegy kétezer-ötszáz fős Mezőzombor lakosságának egyötöde töltötte be hatvanadik életévét, közülük közel háromszázan vettek részt az önkormányzat által szervezett szépkorúak ünneplésén október 6-én.

Az eseményen Koncz Ferenc országgyűlési képviselő és Radó Béla polgármester köszöntötte a megjelenteket, akik fergeteges színpadi produkcióknak, így a helyi óvodások palotástáncának, a Balassi Bálint Népdalkör csokrainak, a szerencsi Hajnali Néptáncegyüttes összeállításának, végül Dékány Sarolta és Koós János táncdalénekes slágereinek tapsolhattak.

Az önkormányzat igazi disznótoros vacsorával látta vendégül az ünnepelteket, akik pluszként egy, a nap dátumával ellátott díszdobozt is kaptak ajándékul. Az eseményen külön köszöntötték a település legidősebb hölgy és férfitagját, illetve az aranylakodalmukat ebben az esztendőben ünneplő házaspárokat.

Forrás: SfL

{gallery}cikkek/2018/Oktober/20181006_mezozombor{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.