×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2019/Februar/20190203_mezokovesd

Megye

A Mezőkövesd és térségének Fidesz szervezeteinek, továbbá Polgári Köreinek szervezésén belül tartották meg február 2-án este a XIV. Polgári Estélyt a Mezőkövesdi Városi Sportcsarnokban.

Tállai András a Pénzügyminisztérium miniszterhelyettese az est házigazdájaként köszöntötte a meghívást elfogadó mintegy ezer vendéget, közöttük a fővédnök Gulyás Gergelyt, Miniszterelnökséget vezető minisztert, illetve Csöbör Katalin és Koncz Ferenc országgyűlési képviselőket, a rendezvény védnökeit.

Tállai András megjegyezte beszédében, hogy az esemény tizennégy évvel ezelőtt indult útjára, immár a „középiskolás” időszakát kezdte el, a népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, minthogy évről évre nő az érdeklődés a program iránt, mindez a térség összefogásának jegyében. Gulyás Gergely, Koncz Ferenc és Csöbör Katalin ugyancsak az egység, az együttműködés fontosságát hangsúlyozták. Megjegyezték, e nélkül elképzelhetetlen az előrelépés, a fejlődés, az összefogás erőt ad a jövő építését illetően.

A mezőkövesdi rendezvényt a MÁSrOcK együttes, Jolly & Suzy, valamint a Randevú zenekar műsora színesítette.

Forrás: SfL

{gallery}cikkek/2019/Februar/20190203_mezokovesd{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.