×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2019/Februar/20190226_bekecs

Megye

Február 23-án tartották meg Bekecsen a Télűző és Tavaszváró Mulatságot. A rendezvényen ünnepélyesen átadták a Polgármesteri Hivatal előtt nemrég kialakított teret.

Bodnár László, a település polgármestere elmondta, hogy az új teret pályázati támogatásból, Koncz Ferenc országgyűlési képviselő segítségével sikerült megvalósítaniuk. Az új hely a Találkozások tere nevet kapta. – Szimbolikájában Bekecsen találkozik az Alföld és a hegyvidék – mondta Bodnár László

. Koncz Ferenc országgyűlési képviselő örömét fejezte ki azért, hogy a pályázaton kívül helyi erők összefogásának köszönhetően alakították ki a teret, így mindenkinek benne van a munkája. Majd a további programokhoz jó szórakozást kívánt. Az esemény keretében rendezett gasztroversenyen tizenhárom csapat képviseltette magát kolbásztöltő és forralt bor készítés kategóriában.

Az elkészült ételeket zsűri értékelte. A megmérettetésen első lett „A kolbászok ásza csapat”, második helyen végzett a „Peppa malac” nevet viselő csoport, a harmadik helyet a „Lurkó fanatik” szerezte meg. Az eseményen műsort adtak a helyi óvodások, a továbbiakban pedig Postás József lépett fel.

{gallery}cikkek/2019/Februar/20190226_bekecs{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.