×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2019/Marcius/20190314_tarcal

Megye

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kivitelezésében megújult a 38-as számú főút, közel 4 kilométeres szakasza Tarcal térségében.

A beruházás mintegy 400 millió forint hazai támogatásból valósult meg. Az ünnepélyes átadásra március 12-én került sor Tarcalon. Az eseményen Koncz Ferenc országgyűlési képviselő, mondott köszönetet az elvégzett munkáért és hozzátette ahhoz, hogy térségünk fejlődjön elengedhetetlenek a jó minőségű utak.

Mosóczi László az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára, beszédében hangsúlyozta, a kormány kiemelt feladatának tartja a közlekedési hálózatok folyamatos bővítését és a meglévő elemek karbantartását. Ezért indította el a Komplex Útfelújítási Programot, aminek keretében mintegy 140 kilométernyi útszakasz rendbetétele valósult meg Borsod Abaúj Zemplén megyében.

A beruházás műszaki adatai Szilvai József Attila a Magyar Közút Nonprofit Zrt. igazgatója ismertette.

{gallery}cikkek/2019/Marcius/20190314_tarcal{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.