×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2019/Junius/20190621_kozos_testuleti

Megye

Rendkívül jó kapcsolat, együttműködés jellemzi Bekecs, Legyesbénye, Mezőzombor és Szerencs önkormányzatát.

Huszonhárom évvel ezelőtt határozott úgy a négy képviselőtestület, hogy évente egy alkalommal összevont tanácskozást tartanak, amelyen átbeszélik az eltelt esztendő eseményeit, számot adnak a végzett munkákról, beruházásokról, megtárgyalják az esetleges, közösen végzendő programokat, megosztják egymással az előttük álló időszak terveit gazdasági, kulturális, oktatási és idegenforgalmi területeken, természetesen azzal a céllal, hogy ahol lehet, segítik egymás munkáját.

Csütörtökön Legyesbénye múzeumnak is beillő kastélyában találkoztak a településvezetők. Ugyan előre megtervezett napirend szerint tanácskoztak, jellemző volt a kötetlen beszélgetés, amely érintette az EU-s választás eredményét, a közmunka programot nagy általánosságban, az őszi önkormányzati választást, továbbá a tiszta ivóvíz projekt jelenlegi állását.

Forrás: SfL

{gallery}cikkek/2019/Junius/20190621_kozos_testuleti{/gallery}

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.