Megye

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Szikszói Járási Hivatala és a környező 24 település önkormányzata augusztus 27-én ötödik alkalommal Hernádkércsen tartotta a Szikszói Járás Napját.

A megjelenteket Gerőcs-Tóth Andrea, a B.-A.-Z. Megyei Kormányhivatal főigazgatója köszöntötte, aki beszédében elmondta, az esemény a térségben élő közfoglalkoztatási tevékenységek és az ezekhez kapcsolódó lehetőségek megismertetését szolgálja, valamint a környék sokszínű adottságainak bemutatása a kulturális és sportrendezvényeken keresztül. A rendezvény fő célja, hogy a térség önkormányzatai a jövőben még szorosabbra fűzzék egymással a kapcsolatokat. A gazdasági és kulturális együttműködés a környék összes településének az érdekében áll. A rendezvényen Nyiri Tibor, Szerencs város polgármestere és az önkormányzat munkatársai is részt vettek.

– Ennek keretében látogattunk el az egész napos szakmai, kulturális eseményre, ahol standunkon kollégáim válaszoltak az érdeklődők kérdéseire. Örömmel fogadták a látogatók a Szerencsi Hírek különszámát, amiben bemutatjuk városunk történelmi értékeit és a turisztikai látnivalókat – mondta Nyiri Tibor.

Fotó: magánarchívum

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.