Megye

A 37-es számú főúton a munkálat újabb állomáshoz érkezett. A kivitelező tájékoztatása szerint a 26+900 - 27+182 km szelvények között (Szerencs, MOL benzinkutaktól Miskolc irányába vezető szakasz) szeptember 2-án az aszfalt kötőréteget terítik, ami alatt forgalomkorlátozásokra kell számítani.

Pénteken 8 és 12 óra között a bal oldali pálya (Miskolc felé) kerül teljesen lezárásra a töltőállomásoktól. A Sátoraljaújhely irányából érkező forgalom elterelésre kerül a 3611-es számú mellékútra (Szerencs cukorgyári körforgótól Bekecs irányába) és a már átadott 22+780 km szelvényben lévő taktaharkányi körforgalmi csomópontban kerül visszavezetésre a 37-es számú főútra.

Az első szakasz aszfalt kötőréteg építését követően a Miskolc felé közlekedőket az új aszfaltpályára terelik át, ekkor 13 és 17 óra között a jobb pálya kerül majd lezárásra. A délutáni időszakban a főút 22+780 km szelvényben lévő taktaharkányi körforgalmi csomóponttól a Miskolc felől érkező forgalom terelésre kerül a 3611-es számú mellékútra (Bekecs felé és a szerencsi cukorgyári körforgalmi csomópontban kerül visszavezetésre a 37-es számú főútra). A közlekedőknek a munkálatok ideje alatt hosszabb menetidőre kell számítani.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.