×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/03/20160317_Ovodasok_a_Rakocziban

Oktatás - Nevelés

A város óvodásainak adtak ízelítőt az iskolai életből március 17-én a Rákóczi Zsigmond Református Általános Iskolában.

A tanintézet arculatának megfelelő programokkal – sport, néptánc, angol nyelvi és kézműves foglalkozásokkal – várták az elsős tanító nénik a gyerekeket.

A tornateremben akadálypályát építettek a testnevelő tanárok és a gyerekek kipróbálhatták a különböző ügyességi játékokat. Másik helyszínen népi játékokat és a néptánc alaplépéseit tanulhatták meg. Az angol szakos pedagógus idegen nyelvi foglalkoztatást tartott a nagycsoportosoknak. – A nyílt nap jó alkalom arra, hogy a gyerekek megismerkedjenek az iskola épületével és a tanítónénikkel. Fontos, hogy ne féljenek az iskolától, hanem tényleg szívesen jöjjenek – mondta el Ráczné Váradi Éva igazgató. Március 21–22-én ismét nyílt nap lesz a Rákócziban, ekkor a szülőket is várják óralátogatásra.

 {gallery}cikkek/03/20160317_Ovodasok_a_Rakocziban{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.