Oktatás - Nevelés

Az alábbiakban Takács Karola, a szerencsi Rákóczi Zsigmond Református Általános Iskola diákjának beszámolóját olvashatják az intézmény által szervezett nyári napközis táborról.

Az első nap az iskola udvarán játszottunk kincskeresőset. A kavicsokat színesre festették a nagyobbak, elrejtették a homokozóba és azt kellett a kisebbeknek megkeresni. Kalózhajót készítettünk amivel lehetett fényképezkedni.
Következő napon Telkibányára látogattunk. Délelőtt az erdőben túráztunk. Ebéd után aranyat mostunk. Az ásványboltban szép kövekből készített ékszereket és más dolgokat lehetett vásárolni.
Harmadik nap Miskolctapolcán voltunk az Avalon parkban. Ott fagyiztunk és a Maya játszóházban játszottunk.
Csütörtökön volt szerintem a hét csúcspontja. Végardóra buszoztunk strandolni. Az idő nagyon jó volt, sokan meg is pirultak a napon. Estére kellemesen elfáradtunk. Az esti alvással nem volt probléma (tanítónéninek sem).
Az utolsó napon – pénteken – csak fél napig voltunk. Az udvaron sport napot tartottunk. Ebéd után mehettünk haza. Délután a tanévzáróval ért véget ez a mozgalmas hét. Szerintem nagyon finom volt minden nap az ebéd és változatosak voltak a programok.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.