×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2017/09/20170905_iskolakezdes_rakoczi

Oktatás - Nevelés

Istentisztelettel egybekötött tanévnyitó ünnepséget tartott a Rákóczi Zsigmond Református Általános Iskola szeptember 1-jén a református templomban.

Az eseményen Balázs Pál lelkész prédikációját követően az iskola énekkara, valamint az első osztályosok műsora következett. Ráczné Váradi Éva az intézmény igazgatója elmondta, hogy 21 tanulócsoportban 516 diákkal kezdik meg az új tanévet és minden tárgyi és személyi feltétel rendelkezésre áll, hogy eredményes munkát tudjanak végezni az év során.

Hangsúlyozta, hogy az iskolának és a pedagógusoknak az a feladata, hogy felkeltsék a tudás iránti vágyat a gyerekekben, hiszen mindenkiben van olyan érték, amit ha nem bontakoztatnak ki, akkor szegényebb lenne a világ. Az ünnepség zárásaként az elsős kisdiákok megkapták az iskola nyakkendőjét ezzel teljes jogú tagjává váltak a rákóczis közösségének.

{gallery}cikkek/2017/09/20170905_iskolakezdes_rakoczi{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.