×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2018/Aprilis/20180411_erdelyi_diakok_latogattak_szerencsre

Oktatás - Nevelés

Negyedik alkalommal látogattak városunkba az erdélyi Szentegyháza Gábor Áron Líceum tanulói.

A Szerencsi SZC Műszaki és Szolgáltatási Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája által beadott Határtalanul pályázat keretén belül érkeztek a vendégdiákok Szerencs városába. A közel 4 napos látogatás során a diákok megismerkednek Szerencs város nevezetességeivel, ellátogattak többek között a Turisztikai Központba, a Polgármesteri Hivatalba, valamint megtekintették a Bonbon Kft. csokoládégyártó üzemét is. Mindezek mellett közös beszélgetésen, valamint barátságos futballmérkőzésen is részt vettek vendégek.

A tanulók közös projektként digitális fotókönyvet készítettek az erdélyi és a magyar népviseletről és a népi használati tárgyakról. A munkából különösen három szakma tanulói: a női szabók, az asztalosok és az informatikát tanulók vették ki a részüket.

{gallery}cikkek/2018/Aprilis/20180411_erdelyi_diakok_latogattak_szerencsre{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.