×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2018/Junius/20180613_vandorbusz

Oktatás - Nevelés

Arany János születésesének kétszázadik évfordulója alkalmából interaktív kiállítás érkezett június 12-én a Bocskai István Katolikus Gimnáziumba.

A buszos kiállítás a Petőfi Irodalmi Múzeum segítségével látogatott el városunkba. A jármű belsejében Arany János balladáit, verseit és életének egy-egy eseményét is megjelenítették a falakon. A gimnázium diákjai nagy élvezettel olvasták a XIX. századi költő verseit a tárlaton.

Az esemény szervezője, a gimnázium pedagógusa Gergely Lászlóné elmondta, hogy a bemutatót eredetileg két naposra tervezték, de a nagy érdeklődésre való tekintettel csak egy napig maradhatott városunkban a kiállítás. Az interaktív tárlat célja, hogy a diákok minél több ismeretet szerezzenek Arany János életéről és munkásságáról.

Az interaktív bemutatót a gimnázium tanulói mellett a Bolyai János Katolikus Általános Iskola valamint a Rákóczi Zsigmond Református Általános Iskola 7.-es és 8.-os osztályos tanulói is megtekinthették ugyanezen a napon.

{gallery}cikkek/2018/Junius/20180613_vandorbusz{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.