×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2019/Junius/20190603_egeszsegnapot_tartottak

Oktatás - Nevelés

Az önkormányzat sikeresen pályázott az „Esély Otthon program Szerencs Városában” című Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Programon.

A projekt eredményeként Szerencs Város Önkormányzata 199,99 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatáshoz jutott. Ennek keretében egészségnapot szerveztek a középiskolásoknak május 28-án. Az eseményt Nyiri Tibor polgármester nyitotta meg a Rákóczi-vár színháztermében, aki az egészséges életmód fontosságát hangsúlyozta beszédében.

Ezt követően a tanulók egy térkép segítségével jutottak el az egészséges életmóddal kapcsolatos állomásokhoz. A nap végén közös tornán vettek részt a diákok, Szentgyörgyi Rómeó, többszörös Európa- és Világbajnok aerobik versenyző irányításával. Az eredményhirdetésen Koncz Ferenc országgyűlési képviselő és Nyiri Tibor polgármester adta át a győztes csapatoknak az értékes ajándékokat, valamint a tortákat.

{gallery}cikkek/2019/Junius/20190603_egeszsegnapot_tartottak{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.