×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2019/Julius/20190705_hatartalanul

Oktatás - Nevelés

A „Határtalanul” tanulmányi kirándulás hetedikeseknek (HAT-18-01-0911) pályázatnak köszönhetően, a tállyai Zempléni Árpád Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola és a rátkai Német Nemzetiségi Általános Iskola 39 diákja jutott el Felvidékre még május 25-e és 28-a között. Az alábbi beszámolót a kirándulás szervezői jutatták el szerkesztőségünkhöz. 

A programban résztvevő tanulók Szlovákia magyarlakta területeire utazhattak, olyan történelmi városokat és helyszíneket láthattak, melyek egykor hazánkhoz tartoztak. A tanulmányi kirándulás helyszínei voltak: Kassa, Rimaszombat, Igló, Poprád, Rozsnyó, Szepesváralja, Késmárk, Lőcse, Betlér, Krasznahorka, Gombaszög és Tornalja.

A négy nap alatt a gyerekek sok hasznos és érdekes tudásra tettek szert valamint számtalan élménnyel gazdagodtak, melyekről az iskola tanulóinak is beszámoltak ezzel is megerősítve a nemzeti összetartozás fontosságát.

{gallery}cikkek/2019/Julius/20190705_hatartalanul{/gallery}

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.