×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2019/Szeptember/20190902_bocskai

Oktatás - Nevelés

513 diák kezdte meg szeptember 2-án hétfőn, a 2019/2020-as tanévet a Bocskai István Katolikus Gimnáziumban.

A diákokat Gazdóf Miklósné igazgatóhelyettes köszöntötte, aki a diákoknak eredményes évet, a tanároknak pedig kitartást kívánt erre a tanévre. Ezt követően a gimnázium új igazgatója Jakab Tamás szólt a tanulókhoz. Beszédében köszöntetet és jó pihenést kívánt az iskola volt igazgatójának Dr. Gál Andrásnak. Elhangzott, hogy a tanulólétszám több mint 500 fő, ami összesen 20 osztályra oszlik el.

Távoztak a tantestületből: Jancsovszki Máté, Rolek Ildikó Ágnes, Bodnár Cecília és Lavotha Zita. Új érkezők: Matuscsák Sándorné, akivel főként rajz és vizuális kultúra tantárgy keretein belül találkozhatnak a diákok. Új tanár az iskolában még Piriczné Sima Judit, aki földrajz szakos tanár, Bajári Éva és Kovács Annamária pedig a testnevelést színesítik majd táncórákkal.

Jakab Tamás igazgató a szülői igazolások számát 3 alkalomról 5-re emelte, és eltörölte a váltócipő használatát, amit a diákok hatalmas tapssal fogadtak. Cserébe viszont az kérte a tanulóktól, hogy fokozottabban ügyeljenek az intézmény tisztaságára. A biztonságot is megemelték az, idei tanévtől kezdve a gimnáziumban belépő minden idegennek kötelező lesz regisztrálnia a portán.

Az igazgató a beszéde végén hittel teli, sikeres munkát kívánt. Ezt követően Szarvas Péter Szerencs új katolikus esperese tartott misét.

{gallery}cikkek/2019/Szeptember/20190902_bocskai{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.