×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2020/Majus/20200527_gyermeknap

Oktatás - Nevelés

Nem sok ideje volt pihenni a bohócnak május 27-én a Gyárkerti óvodában. A gyermeknapon színes programok várták az óvodásokat, többek között lufihajtogatás, célbadobás és különböző ügyességi játékot.

Kecskésné Nagy Edit az intézmény vezetője érdeklődésünkre közölte, hogy a járványhelyzetet is figyelembe véve szervezték meg a gyermekek ünnepét.

– Az óvodai életünk egyik szerves része, hogy május utolsó hetében gyermeknapot tartunk, tavaly a szülőkkel közösen készítettük a programokat, az idén azonban az óvintézkedéseket figyelembe véve erre nem volt lehetőség – tájékoztatott az intézmény vezetője.

Az eseményre ellátogatott Szabó István és Gál András alpolgármesterek, valamint Rábainé Végh Anett és Gábor Zsuzsanna önkormányzati képviselők. A helyszínen az óvoda vezetőségétől néhány kérés is megfogalmazódott a vendégek felé: a fektető ágyakból több elhasználódott, felújításra szorul, valamint az óvoda kerítése is felújításra vár.

A gyermeknap csütörtökön a Napsugár Óvodában folytatódik.

{gallery}cikkek/2020/Majus/20200527_gyermeknap{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.