×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2020/Junius/20200615_ballagas

Oktatás - Nevelés

Szigorú szabályok betartása mellett tartották meg a ballagási ünnepséget június 13-án a Rákóczi Zsigmond Református Általános Iskolában.

A reggeli órákban a 8. B osztály, délelőtt pedig a 8. A vonult fel az intézmény udvarán azért, hogy búcsút intsen szeretett iskolájának. A ballagók nevében Géczi Sára, valamint Balázs Lilla mondott köszönetet a pedagógusoknak és a szülőknek, odaadó munkájukért. Ezt követően Balázs Pál református lelkész, majd Ráczné Váradi Éva igazgató osztotta meg gondolatait.

– Ez az ünnepség talán nem olyan, amilyenről álmodoztatok korábban, de ezért a lehetőségért is hálásak lehetünk, az elmúlt hónapok történésinek függvényében- szólt a nyolcadikosokhoz az intézményvezető. Hozzátette, nagy öröm, hogy ilyen formában is újra lehetőség nyílt a találkozásra, hiszen az elhivatott pedagógusok számára az egyik legnehezebb dolog a gyermekek hiánya.

A beszéd után kitüntetések átadására került sor. Az iskola legrangosabb díját, a Rákóczi plakettet – amit minden évben az a ballagó kap meg akinek tanulmányi és közösségi munkája 8 éven át kiemelkedő volt – idén Osvay-Szabó Blanka és Osvay-Szabó Bernadett érdemelte ki. Az ünnepség zárásaként a ballagók felkötötték az emlékszalagot az iskola zászlajára majd átadták az elmúlt nyolc év meghatározó emlékeit őrző időkapszulát az intézmény igazgatójának.

{gallery}cikkek/2020/Junius/20200615_ballagas{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.