×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2020/Julius/20200715_kistersegi_tabor

Oktatás - Nevelés

Szerencs Város Önkormányzata tábort szervedzett, az „Út a jövőbe" - Integrált térségi gyermekprogramok a Szerencsi járásban, valamint Sóstófalva és Újcsanálos településeken című EFOP pályázat keretein belül.

A három turnusban megvalósuló táborba Megyaszóról, Rátkáról, Tállyáról, Tiszalúcról, Legyesbényéről, Taktaszadásról és Újcsanálosról érkeztek alsó tagozatos diákok, akik 5 napot töltöttek el városunkban. A gyerekeknek színes programokat állítottak össze a szervezők.

A résztvevők ellátogattak a Turisztikai Központba, ahol a régi játékok kiállítása mellett a csoki szobrokat is megcsodálhatták. Ezenfelül kirándulást tettek a Bekecsi Lovastanyához, itt állatsimogató, lovaglás különböző ügyességi és kalandjátékok várták a táborozókat. A csokoládégyártással is közelebb megismerkedhettek a gyerekek Ekker Róbert szobrászművész közreműködésével.

Emellett vetélkedők, kézműves foglalkozások, lasertag, biciklis akadályverseny, valamint tűzoltó bemutató és vadasparki kirándulás nyújtott önfeledt szórakozást az iskolásoknak és kísérőiknek.

{gallery}cikkek/2020/Julius/20200715_kistersegi_tabor{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.