Oktatás - Nevelés

A Szerencsi Óvoda és Bölcsőde gyermekei egy felejthetetlen napot töltöttek május 21-én bekecsi lovastanyán, ahol egész délelőtt önfeledten játszhattak.

Az eredetileg március 15-re tervezett kirándulást a rossz időjárás miatt akkor elhalasztották, de a mostani nap ragyogó időjárása kárpótolta a gyerekeket a várakozásért. A kicsik nagy izgalommal készülődtek a tanyalátogatásra, és nem érkeztek üres kézzel: minden csoport vitt magával ételt a farm állatainak. A nyuszik és a pávák is kaptak finom falatokat, de a legnagyobb sikert egyértelműen a lovak aratták. A gyerekek csillogó szemmel etették, simogatták a barátságos patásokat, akik türelmesen fogadták a rengeteg simogatást és finomságot.

Az eseményen az óvoda összes csoportja részt vett, így több mint 100 gyermek játszott együtt a szabadban. Az óvodapedagógusok is örömmel figyelték, ahogy a gyerekek felfedezik a tanya minden szegletét, és közelebbről megismerkednek az állatokkal. Ez a kirándulás tökéletes példája volt annak, hogy a természet közelsége és az állatokkal való találkozás milyen pozitív hatással lehet az óvodások fejlődésére.

  • Galéria:
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.