Sziréna

A Miskolci Rendőrkapitányság tanúk jelentkezését várja egy közúti közlekedési baleset kapcsán.

A Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 05010/5496/2016. bűnügyi számon nyomozást folytat segítségnyújtás elmulasztása bűntett ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. október 8-án 13 óra körül a 37-es számú főúton egy Miskolc irányából Szerencs felé közlekedő - szürke színű, feltehetően ALFA Romeo típusú- személygépjármű haladása során nekiütközött a vele szemben szabályosan közlekedő fehér színű FORD Escort típusú személygépjárműnek. A balest során személyi sérülés történt, azonban a balesetet okozó személygépjármű vezetője megállás nélkül úgy hagyta el a helyszínt, hogy nem győződött meg arról, van-e segítségnyújtásra szoruló személy.

A rendőrség várja azon személyek jelentkezését, akik látták az eseményt, illetve a megjelölt időszakban a fenti útvonalon közlekedtek, továbbá a balesettel kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek.

Jelentkezni lehet személyesen, a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (3525 Miskolc, Fábián kapu 4.), vagy telefonon, hivatali munkaidőben a 46/514-511-es telefonszám 22-73-as mellékén. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja azonban a nap 24 órájában fogadja a bejelentők hívásait a 46/514-506-os telefonszámon, továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámokon. Emellett a névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán.

Segítségüket ezúton is köszönjük!

Forrás: Police.hu

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.