Sziréna

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy Bekecsen történt lopás kapcsán. 

A Szerencsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 05090/438/2018. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesekkel szemben. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2018. május 28-án Bekecsen, a Honvéd úton lévő papírírószer üzletben elterelte az eladó figyelmét és eltulajdonított az üzletből több százezer forint készpénzt. Az esettel kapcsolatban szükségessé vált a képeken látható férfiak személyazonosságának megállapítása.

A Szerencsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a képeken látható férfiakat, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” számán, továbbá a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Városhatár

Az új esztendő kezdetén Nyiri Tibor Szerencs polgármestere visszatekintett az elmúlt év kihívásokkal teli hónapjaira, értékelte az elvégzett munkát, és szólt a 2023-as év terveiről, céljairól.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.