Sziréna

A Szerencsi Rendőrkapitányság 05090/201/2023. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen sofőrrel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy sofőr 2023. március 6-án 5 óra 30 körül egy világos színű - ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú személyautóval - Szerencsen a Dobó Katica úton található vasúti átjáró irányából közlekedett Mezőzombor felé. A kocsi előtt egy kerékpáros haladt, akit úgy került ki a jármű vezetője, hogy a kellő oldaltávolságot nem tartotta meg és a biciklist elütötte, majd megállás nélkül továbbhajtott. A balesetben a kerékpáros nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Az esettel kapcsolatban szükségessé vált a segítségnyújtás nélkül elhajtó sofőr személyazonosságának a megállapítása.

A Szerencsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a balesettel, vagy a gépjármű vezetőjével kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Fotó: illusztráció

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.