Sziréna

Lopás miatt folytat eljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság egy 36 éves rátkai férfival szemben. A tettes 2024. január 4-én 20 óra előtt egy Rátkán parkoló, nyitva hagyott járműből vitt el egy táskát, amiben iratok és közel 300 ezer forint volt – olvasható a rendőrség weboldalán.

A bejelentést követően a helyi körzeti megbízott a beszerzett információk alapján célirányosan indította a nyomozást, aminek rövid időn belül meg is lett az eredménye. A rendőrök a feltételezett elkövetőt azonosították, majd elfogták. A férfi beismerő vallomást tett, és megmutatta, hová rejtette az iratokat, illetve a pénzt, amiből alig pár ezer forintot költött el hamburgerre és borra.

A Szerencsi Rendőrkapitányság az eset kapcsán felhívja a figyelmet, hogy ne hagyják nyitva a közterületen leparkolt járműveiket, és kiváltképp ne felejtsék bennük az indítókulcsot! Érdemes az ingatlanok udvarán leállított kocsikat is lezárni! A tulajdonosok lehetőség szerint ne tároljanak nagyobb értékeket és pénzt az autókban. Látható helyen se hagyjanak semmit, hiszen az lehetőséget kínálhat az elkövetőknek.

Fotó: police.hu

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.