Ajánló

Szerencsi Vasember címmel rendeznek sportversenyt városunkban 2017. szeptember 10-én reggel 10 órai kezdettel. 

Szerencs Város Önkormányzata és a Szerencs Városi Sport Egyesület eddig már összesen nyolc alkalommal rendezett triatlont a futás, az úszás, és a kerékpározás népszerűsítéséért. 

A korábbi triatlon elnevezést idén azért kellett lecserélni, mert a verseny a Magyar Triatlon Szövetség egyes előírásainak nem felelt meg tudtuk meg Nyiri Tibortól az SZVSE elnökétől. A hétvégén megrendezésre kerülő Szerencsi Vasember célja továbbra is a sport népszerűsítése és ahogy korábban is, három versenyszámban kell majd helytállniuk a versenyzőknek. Nyiri Tibor szerint szoros verseny szokott lenni a legerősebb kategóriában a Vasemberben és büszkeséget jelent, ha valaki viselheti városunkban a címet.

Összesen öt korcsoportban lehet jelentkezni a kisgyerekektől a felnőttekig. Nevezni az eddig megszokottak alapján lehet: az űrlap megtalálható a Városi Tanuszoda portáján, vagy letölthető a város honlapjáról. A verseny résztételi díja 2.000 forint, előnevezés esetén 1.000 forint. A nevezési díjat a város és a sportegyesület jótékonysági célokra használja. A szervezők a befolyt összeget a Kulcsár Anita Alapítvány működésére fordítják majd a jó tanulók és a jó sportolók támogatására.

Borítókép: illusztráció

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.