×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2018/Junius/20180628_zempleni_fesztival

Ajánló

Újra gazdag és színes programokkal várja látogatóit augusztus 10-e 19-e között Tokaj-Hegyalja és Zemplén legnagyobb kulturális eseménye a Zempléni Fesztivál.

A programsorozat sajtótájékoztatóját június 20-án tartották meg Újhután a Bretzeinheim-Waldbott kastélyban, ahol Turjányi Miklós fesztiváligazgató, valamint Hollerung Gábor művészeti vezető számolt be a fesztivál eseményeiről.

Szerencs négy rendezvénynek ad helyet az esemény keretében: augusztus 12-én vasárnap a Zempléni Múzeumban nyílik meg Kovács Bertalan festőművész kiállítása, a Rákóczi-várban pedig a világhírű Rajkó Művészegyüttes fellépését tekinthetik meg a látogatók. Augusztus 15-én szerdán a Bohém Ragtime Jazz Band: A szeszcsempészek kora címmel idézi fel az 1920-as és 30-as évek Amerikájának hangulatát. Augusztus 16-án az ukrán Akadémiai Cantus Kamarakórus előadása nyújt majd kikapcsolódást a Görögkatolikus templomban azoknak, akik egy kis lelki feltöltődésre vágynak.

{gallery}cikkek/2018/Junius/20180628_zempleni_fesztival{/gallery}

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.