Aktuális

Sportbált rendezett a Szerencs Városi Sportegyesület február 25-én a Turisztikai Központban. Az eseményen átadták az év sportolói kitüntetéseket.

Az estét Nyiri Tibor az egyesület elnöke nyitotta meg. Beszédében elhangzott, hogy a sport soha nem volt ilyen fontos, hiszen segíti a mai fiatalokat abban, hogy elérjék céljaikat. – Meg kell dicsérni azokat az embereket, akik kimagasló eredményeket értek el. Szerencs Város Sportegyesülete ezen ünnepélyes keretek között fejezi ki tiszteletét és nagyrabecsülését az elmúlt évben kiemelkedő teljesítményt nyújtó sportolók és edzőik felé, akik sportteljesítményük mellett magatartásukkal is példaként állíthatóak az SZVSE tagjai és a város ifjúsága elé – fogalmazott Nyiri Tibor.


Koncz Ferenc polgármester köszöntőjében elmondta, büszkeségre ad okot, hogy egy ilyen kisvárosnak, mint Szerencs tíz szakosztálya van, és eredményesen is működik. – Az a dolgunk, hogy a helyieket felkaroljuk, adjunk nekik lehetőséget és tudjunk örülni egymás sikerének – hangzott el. Ezt követően került sor az év sportolói díjak átadására.


Birkózás sportágban az év sportolója kitüntetést Czipa Dorina és Nagy Kristóf kapta, edzőjük Illésy László.

Karate sportágban az év sportolója kitüntetést Visóczki Luca vehette át, edzője Varga Csaba.

Kézilabda sportágban az év sportolója kitüntetést Tamás Korina Viktória kapta, edzője Katona Krisztina.

Kosárlabda sportágban az év sportolója kitüntetést Pisák Erik vehette át, edzője Endrész Tamás.

Labdarúgás sportágban az év sportolója kitüntetést Haushel Tünde vehette át, edzője Lugosi-Stark István, valamint Pelyhe Ádám kapta, edzője Nagy László.

Sakk sportágban az év sportolója kitüntetést Varga Sebő kapta, edzője Balogh Imre.

Súlyemelés sportágban az év sportolója kitüntetést Vasas Péter vehette át, edzője Fekete Diána.

Úszás sportágban az év sportolója kitüntetést Váczi Kira Dorina és Farmosi Zsombor vehette át, felkészítő edzőjük Farmosi István.

Az eseményen fellépett Kovács Kristóf és Vitelki Luca, valamint a Bolyai János Katolikus Általános Iskola diákjai adtak műsort.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.