Aktuális

Szerencs Város Önkormányzata és a Zempléni Z. H. K. Nonprofit Kft. 2017. április 8-án, szombaton lomtalanítási akciót szervez a lakosság részére.

Elszállítják: szilárd hulladék, nagyobb méretű berendezési tárgyak, bútorok, ágybetétek, egyéb használati tárgyak, melyek a rendszeres hulladékszállítás keretében méretüknél fogva nem szállíthatók el.
Az ömlesztett anyagokat zsákolva kell előkészíteni szállításra!

NEM szállítják el: háztartási hulladék, azbeszt vagy nehézfém tartalmú hulladék, veszélyes anyagot tartalmazó fémhulladék vagy faforgács, oldószerek, savak, lúgok, olajos rongyok, fáradt olaj, olajszűrő, fertőző hulladék (állati tetem, trágya), gyógyszerek, éles-hegyes eszközök (pl. fecskendő, vágó-szúró eszköz), permetszer és azok dobozát, építési törmelék, épületbontásból származó hulladék, gumiköpeny, autóbontásból származó hulladék, akkumulátor, elektronikai hulladék, zöldhulladék.

A járművek reggel 6 órakor kezdik a lomtalanítási akciót. Erre az időpontra – vagy leghamarabb péntek este – a szállítandó anyagokat az út szélére kell kikészíteni. A gyűjtőjárművek az útvonalon csak egyszer haladnak végig, így a később kikészített lomot nem szállítják el.

A Z.H.K. Nonprofit Kft. a lomtalanítást a háztartások részére biztosítja, így közületek (gazdasági egységek, vállalkozások) abban nem vesznek részt.

Változik a hulladékszállítás rendje húsvétkor!

Szerencs Város Önkormányzata tájékoztatja a Tisztelt Szerencsieket, hogy 2017. április 17-én, húsvét hétfőjén a hulladékszállítás szünetel, helyette előző szombaton, április 15-én szállítja el a szolgáltató a háztartási hulladékot.

A hulladékgyűjtő járművek reggel 6 órától indulnak és járat szerint viszik el a hulladékot. Kérjük, hogy a hulladékgyűjtő edényeket a kellő időben helyezzék ki otthonuk elé.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.