×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2020/Majus/20200521_polgarmester_bejaras

Aktuális

Nyiri Tibor polgármester május 21-én tartott szemlét Ondon, Tóth Istvánnal a Szerencsi Városgazda Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatójával.

A bejárás során felmérték a csapadékvíz-elvezető árokrendszer problémáját, ahol az elburjánzott növényzet akadályozza a megfelelő működést, valamint a Fő utcáról az óvoda felé vezető gyalogos út korlátjának állapotát is ellenőrizték.

Bejelentés érkezett arról is, hogy a ravatalozónál, valamint a Szerencs-patak felé vezető út mellett található területen ismeretlenek folyamatosan helyeznek el bontási törmeléket ezzel is károsítva a környezetet. A városvezető elmondta, hogy súlyos büntetésre számíthatnak a környezetet szennyezők, akik több esetben a természetet károsítják, így bűncselekményt követnek el.

A szemle kiterjedt a temetőre, annak gondozására. Az ügyvezető tájékoztatása szerint a zöldhulladék elszállítása a gyűjtőhelyről folyamatos. – A jövőben személyesen keresek majd fel egy-egy szűkebb területet a településen, hogy meggyőződjek a lakossági észrevételek alaposságáról és - a város szűkös költségvetését is figyelembe véve - meghatározzam a problémák megoldásához a teendőket – adott tájékoztatást Nyiri Tibor.

{gallery}cikkek/2020/Majus/20200521_polgarmester_bejaras{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.