×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2020/Majus/20200527_eszei

Aktuális

Megújultak az egynapos sebészet műtőjének falai és mennyezetei a szerencsi Egyesített Szociális és Egészségügyi Intézetben.

– A festésre azért volt szükség mert június 6-ától ismét tervezzük a műtéteket - tájékoztatott Bobkó Géza. Az igazgató főorvos ehhez hozzátette: próbáljuk bepótolni azokat a műtéteket, amik a veszélyhelyzet miatt elmaradtak. Ezek főként fül-orr-gégészeti, szemészeti, ortopéd beavatkozások. A műtőhelyiségek állapota -főleg a mennyezet, egy korábbi beázás miatt már- renoválásra szorult.

A kivitelezést a Linép Team Kft, végezte el közel négyszázezer forint értékben, amit intézménynek egyfajta ajándékként adtak át, amiért hálásak vagyunk. Köszönetemet fejezem ki Smál Józsefnek és csapatának – emelte ki Bobkó Géza.

A műtők mellett a recepció környéki mennyezetet is kijavították a szakemberek. A felújítások után következik az alapos takarítás és a fertőtlenítés. A főorvos hozzátette, hogy a szakrendeléseken az előírások betartásával fogadják a betegeket.

{gallery}cikkek/2020/Majus/20200527_eszei{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.