Aktuális

A lakosságnak elérhető az online időpontfoglalás a COVID-19 védőoltásra az első Pfizer-Biontech vakcinára 2021. május 20-26-a között a szerencsi rendelőintézet oltópontján, 18. életévét betöltött felnőtteknek és 16-18 év közötti fiataloknak szülői belegyezői nyilatkozattal.

Mindenképpen szükséges, hogy a lakossági regisztráció megtörténjen a vakcinainfo.gov.hu oldalon. Ezt követően az időpontfoglaló kezelése nagyon könnyű, a TAJ-szám és születési dátum megadásával tudnak belépni a regisztráltak, majd kiválaszthatják, hogy melyik napon, hány órakor szeretnék megkapni az oltást a szerencsi oltóponton.

Fontos tudni, hogy mindenki csak egy foglalást tud végezni és a véglegesített foglalása már nem módosítható. A második oltást is ugyanazon a oltóponton fogja megkapni, ahol az elsőt. A regisztrált az időpontfoglalásról visszaigazoló emailt, sőt az oltás előtti nap emlékeztető emailt is kap. A foglalás visszaigazolása ki is nyomtatható. Ügyelni kell arra, hogy a lefoglalt időpontban pontosan jelenjen meg! Az oltásra vigye a személyi igazolványát, a TAJ-kártyát, a kitöltött és kinyomtatott hozzájáruló (16-18. életév között szülői belegyező-) nyilatkozatot, és lehetőleg a kinyomtatott foglalás visszaigazolást.

A regisztráltak, ha már foglaltak online időpontot és a háziorvosuk is hívja őket oltásra, akkor jelezzék, hogy már van időpontjuk a rendelőintézetben.

Fotó: illusztráció

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.