Aktuális

Szerencsen az egykori cukorgyár területén ideiglenesen kialakított piacon a parkolás rendje augusztus 7-től megváltozik. Az ipari park fejlesztéséhez kapcsolódó építkezések az új csarnok környékén már érintenek várakozóhelyeket és elárusító standokat, amelyek a folyamatos munkavégzés érdekében megszüntetésre és áthelyezésre kerültek.

A terület megközelítése a főbejáraton történik, ahol elválasztották a gyalogos- és gépjármű forgalmat. Az autóval érkezőknek a bevezető szakaszon megállni tilos, tovább kell haladniuk a kapuval szemben kialakított területre, ahol a meghatározott rend szerint egymás mellett várakozhatnak a járművek, onnan az érkezés útvonalán hajthatnak ki.

A közlekedést jelzőtáblák, szalagok, kordonok, valamint polgárőrök segítik, azonban nélkülözhetetlen az árusok és a vásárlók közreműködése, figyelmessége. Az üzemeltető ezúton is elnézést kér az esetleges kellemetlenségekért és azt javasolja, hogy a helyiek lehetőség szerint gyalog közelítsék meg az egykori cukorgyár területét.

A tervek szerint szeptember végig visszaköltözik a piac eredeti helyére, a Kisvásártérre, ahol kulturált környezet fogadja majd az eladókat és vásárlókat.

Fotó: Nagy István

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.