Aktuális

Immár több mint egy éve indult a Magyar Mérnöki Kamara ingyenesen igénybe vehető energetikai tanácsadói szolgáltatása. Ez idő alatt közel 350 ügyfélnek tudtak segítséget nyújtani, köztük számos vállalkozásnak. A kezdeti szakértő mérnöki kör kibővítésével ma már minden megyében biztosított a tanácsadás gyors és közvetlen elérése.

A szolgáltatás célja, hogy megkönnyítsék az ügyfelek döntéshozatalát energiahatékonysági intézkedésekkel kapcsolatos kérdésekben. Az ingyenes program a környezetvédelem és az energiatudatosság jegyében segíti a háztartások, valamint a vállalkozások energiapazarló pontjainak feltárását, aminek segítségével az energiaköltségek jelentősen csökkenthetők. A tanácsadás keretein belül az érdeklődők a konkrét kérdéseikre személyre szabott válaszokat kaphatnak, hogy minél eredményesebben sikerüljenek a sokszor költséges felújítások, beruházások. A mérnökök a gyártóktól, a termékektől független szemlélettel és teljesen díjmentes tanácsokkal segítenek megtalálni a hosszútávon legjobb megoldásokat.

Hasznos lehet a szolgáltatás azoknak, akik most terveznek lakás vagy ház felújítást, esetleg folyamatban van a hőszigetelés, a fűtéskorszerűsítés, a nyílászáró csere vagy megújuló energia alkalmazási lehetőségeinek mérlegelése.

Jelentkezni a https://www.mmk.hu/tanacsadas/?page_id=202 címen elérhető elektronikus űrlap kitöltésével lehet. Továbbá a honlapon bővebb információ is található az alábbi linken: https://www.mmk.hu/tanacsadas/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.