Aktuális

Idén – augusztus 26 és 28 között - újra megrendezésre kerül az Artúr Napok Fesztivál a város Miskolc felőli bejárata közelében, a MOL benzinkút és a Buffalo étterem mögötti területen. A legfontosabb tudnivalókról Schmidl Péter, az Event-Immo Kft. ügyvezető igazgatója adott tájékoztatást szerkesztőségünknek.

„A helyszín kiválasztásánál alapvető feltétel volt, hogy jól áttekinthető és biztonságos területen megvalósítható rendezvényt tudjunk szervezni, a lehető legkevesebb felfordulást okozva a város életében. A területen két, azonos méretű koncertszínpadot helyezünk el, 30 méter átmérőjű óriáskerék, nagy alapterületű vidámpark és több tucat vendéglátó árus és kézműves installáció színesíti a kínálatot. A fesztivál területét ideiglenes kerítéssel határoljuk el, a bejárat a DIGÉP ipari telep kapujánál kerül kialakításra.

A jegyárusító pontok az ide vezető bekötő útszakaszon kerülnek elhelyezésre. A belépésre jogosító karszalagokat itt vehetik át a látogatók. Szerencsi bejelentett lakcímmel rendelkező érdeklődők számára a belépés a fesztivál első napján, 08.26-n pénteken ingyenes! A további két napon kedvezményes, 2.490 Ft-os áron tudnak napijegyet váltani vagy 3.990 Ft-os áron két napos bérletet vásárolni. Kérjük, a jogosultság igazolásához hozzák magukkal személyi okmányukat és a lakcímkártyát, amelyeket munkatársaink az értékesítési pontokon ellenőriznek. Az értékesítési pontokat mindhárom napon 12.00-kor megnyitjuk.

A DIGÉP területe és a koncertek helyszíne között összeköttetés érinti a Kilián György utca Szent István utcáig tartó szakaszát. Ezt az útszakaszt, az Önkormányzat felé benyújtott és határozattal ideiglenesen birtokba adott engedély alapján a rendezvény ideje alatt (2022.08.26 – 08.28) zárva tartjuk. Figyelembe véve a lezárás által érintett terület lakóinak érdekeit, az építés és bontás időszakában az áthaladást gyalogosan és kerékpárral a fesztivál biztonsági szolgálata nem akadályozza, ez alól kivételt képeznek olyan időszakok, amikor biztonsági okokból az utca nem lesz használható.

Szeretettel várjuk Önöket a régió legnagyobb fesztiválján, bízunk benne, hogy ez a három nap számtalan szép pillanatot tartogat és élményekkel gazdagodva, vidáman veszünk búcsút az idei nyártól… További információkért kérjük, látogasson el a www.arturnapok.hu weboldalra. A fesztiválszervező csapat nevében kívánok Önöknek felhőtlen szórakozást és élménydús hétvégét” – adott tájékoztatást Schmidl Péter.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.