Aktuális

A szerencsi Rákóczi-vár árkád termében február 9-én két helyi zenekar, a Rosabelle és a Star Deluxe szórakoztatta a közönséget.

A Szerencsi Művelődési Központ és Könyvtár 2022 nyarán indította el a „Péntek esti lazulás” névre keresztelt zenei programsorozatát. A rendezvény szervezői azt tűzték ki célul, hogy egy kellemes estén lehetőséget teremtsenek az emberek számára a szórakozásra és találkozásra. Egy pohár sör, hegyaljai bor vagy ropogtatnivaló mellett élvezhettik a helyi zenekarok koncertjét. A zenei programsorozat a tavalyi évhez hasonlóan 2024-ben is folytatódik.

Az est első fellépője a fiatalokból álló Rosabelle volt. Gulyás Levente, a zenekar frontembere érdeklődésünkre elmondta, hogy tavaly július környékén alakult meg a banda, és azóta már számos fellépésen részt vettek. „A dobosunkkal, Juszku Botonddal ketten alapítottuk a zenekart, később csatlakozott hozzánk Nácsa Bálint basszeres és Juhász Réka ritmusgitáros” – mondta Gulyás Levente. Hozzátette: zenei stílusuk saját irányt képvisel, ami csak lassan körvonalazódik, hasonló a pop-rockhoz. „Dalaink többsége nem annyira lágy, mint a pop, de még azt sem mondanám rá, hogy rock. Valahol a kettő között” – tette hozzá. A zenész aláhúzta: céljuk, hogy minél több felkérésnek eleget tegyenek, ezért szinte minden nap gyakorolnak és tökéletesítik zenei tudásukat.

Az est második fellépője a szerencsiek által már jól ismert és kedvelt Star Deluxe zenekar volt. Az eseményre a belépés díjtalan volt.

  • Galéria:
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.