Az asztaliteniszezők ötödik alkalommal rendezték meg Szerencsen a Tehetségek Kupáját. A Hunyadi Sportcsarnokban március 3-án összesen 25 fiatal mérte össze tudását, akik Szerencs mellett Diósgyőrből, Miskolcról, Tiszaújvárosból, Sátoraljaújhelyből és Tiszacsegéről érkeztek.

Az NB I-es szerencsi asztalitenisz csapat február 4-én a szegedi gárdát fogadta, míg az NB II-es együttesünk az utánpótláskorú debreceniekkel játszott.

  • Galéria:

Látogatást tett Szerencsen Kovacsics Imre, a Magyar Asztalitenisz Szövetség elnöke. A sportág hazai vezetője október 27-én megtekintette az SZVSE Asztalitenisz Szakosztály edzését. Kovacsics Imre a Hunyadi Sportcsarnokban elismerését fejezte ki Nyiri Tibor polgármesternek – aki egyben az SZVSE elnöke –, Köllő András szakosztályvezetőnek valamint a játékosoknak a sporttevékenységükért.

A Szerencs VSE asztaliteniszezői szeptember 25-én ezúttal hazai környezetben játszottak. A szurkolók nagy örömére az NB I-ben ismét bravúros győzelmet aratott az együttes.

Megkezdődött a szezon az asztaliteniszezőknél, amely mind a fiatalabb, mind az idősebb korosztály esetén jól indult. A Szerencs VSE NB III-as csapata szeptember 4-én Mátraszelére látogatott, ahol 11-7 arányban győzedelmeskedett.

A Szerencs VSE asztalitenisz csapatai az elmúlt időszakban több mérkőzésen is részt vettek. Az NB II-es csapat január 30-án, Gödöllő II. csapatát fogadta a Hunyadi Sportcsarnokban.

Három vereség hazai pályán A Szerencs VSE mindhárom csapata vereséget szenvedett november 24-én hazai pályán.

Október 27-én a Szerencs VSE asztalitenisz NB III-as csapata a Pataki Asztalitenisz SC gárdáját fogadta, akik megnyerték a találkozót.

További cikkeink …

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.