×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2019/Szeptember/20190909_vasember

Egyéb sportok

Szerencs Város Sportegyesülete és Szerencs Város Önkormányzata szeptember 8-án szervezte meg a XI. Szerencsi Vasember jótékonysági sporteseményt.

A verseny célja, hogy népszerűsítse a futás, úszás és kerékpározás sportágakat valamint, hogy felhívja a figyelmet az egészséges életmód fontosságára. Idén több mint 60 induló volt, akik mini, újonc, haladó, prémium és vasember kategóriákban mérettették meg magukat.

Minden résztvevő ajándékban részesült. A legjobban teljesítőknek az érmeket Nyiri Tibor polgármester nyújtotta át. A Kulcsár Anita Alapítvány képviseletében Ráczné Váradi Éva kuratóriumi elnök vette át a nevezési díjakból összegyűlt összeget, amiből olyan szerencsi dákokat támogatnak majd, akik kiváló sporteredményeik mellett a tanulmányaikban is kimagaslóak.

A XI. Szerencsi Vasember verseny vasember kategória győztese a 2005-ös születésű Juhász Kamilla lett, aki 2óra 15 perc, 18 mp alatt teljesítette az 1200 m úszást, 30km kerékpározást és 8 km futást magában foglaló távot.

{gallery}cikkek/2019/Szeptember/20190909_vasember{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.