×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2019/Szeptember/20190923_karate

Egyéb sportok

Szeptember 21-én hatodik alkalommal szervezett országos felkészülési bajnokságot karate sportágban Szerencs Város Önkormányzata, Szerencs Város Sportegyesülete és az SKS-SKDUN Karate Szövetség a Kulcsár Anita Sportcsarnokban.

Az eseményt Koncz Ferenc országgyűlési képviselő és Nyiri Tibor polgármester nyitotta meg. Az rendezvényt megtisztelte jelenlétével Juhász Ferenc 7. Dan-os karate mester az SKS-SKDUN karate szövetség elnöke, technikai vezetője, akinek köszöntőjében elhangzott, hogy ebben a térségben nagyon erős a karate sportág, és Miskolc regionális szerepe mellett Szerencsen is kiemelkedő munka folyik.

Ezt követően Varga Katalin, az SZVSE karate szakosztályának vezetője köszöntötte a megjelenteket. A versenyre idén is szép számmal neveztek indulók az ország minden tájáról és a határon túlról is. Az SZVSE versenyzői összesen 6 arany 8 ezüst és 5 bronzéremmel lettek gazdagabbak. A torna legeredményesebb lány versenyzője a szerencsi Kiss Rebeka lett, aki 3 arany és 1 ezüstérmet szerzett.

{gallery}cikkek/2019/Szeptember/20190923_karate{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.