Egyéb sportok

Szeptember 21-én hatodik alkalommal szervezett országos felkészülési bajnokságot karate sportágban Szerencs Város Önkormányzata, Szerencs Város Sportegyesülete és az SKS-SKDUN Karate Szövetség a Kulcsár Anita Sportcsarnokban.

Az eseményt Koncz Ferenc országgyűlési képviselő és Nyiri Tibor polgármester nyitotta meg. Az rendezvényt megtisztelte jelenlétével Juhász Ferenc 7. Dan-os karate mester az SKS-SKDUN karate szövetség elnöke, technikai vezetője, akinek köszöntőjében elhangzott, hogy ebben a térségben nagyon erős a karate sportág, és Miskolc regionális szerepe mellett Szerencsen is kiemelkedő munka folyik.

Ezt követően Varga Katalin, az SZVSE karate szakosztályának vezetője köszöntötte a megjelenteket. A versenyre idén is szép számmal neveztek indulók az ország minden tájáról és a határon túlról is. Az SZVSE versenyzői összesen 6 arany 8 ezüst és 5 bronzéremmel lettek gazdagabbak. A torna legeredményesebb lány versenyzője a szerencsi Kiss Rebeka lett, aki 3 arany és 1 ezüstérmet szerzett.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.