Időjárás

Az ország egész területén többfelé várható elszórtan május 20-ig zápor, zivatar.

Csütörtök: Északon valószínű a vastagabb felhőzet, délen hosszabb napos időszakokra is számíthatunk. Több helyen - főként az ország északi felén - várható zápor, néhol zivatar. A nyugati, délnyugati szél helyenként megerősödik, zivatarban viharos is lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 24 fok között alakul.

Péntek: Reggel csökken a felhőzet, majd gomolyfelhő-képződésre számíthatunk elszórtan záporral, esetleg zivatarral. A nyugati, északnyugati szél helyenként megerősödik, zivatarban viharos is lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 24 fok között alakul.

Szombat: A napsütés mellett gomolyfelhő-képződésre számíthatunk, elszórtan várható zápor, zivatar. Az északnyugati, északi szél megélénkül, zivatar környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 26 fok között alakul.

Vasárnap: Gomolyfelhős, napos idő várható, elszórtan lehet zápor, zivatar. Szélerősödés csak zivatar környezetében valószínű. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 27 fok között alakul.

forrás: met.hu

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.