Időjárás

A héten is sok lesz a napsütés, túlnyomóan száraz lesz az idő. A maximumok jellemzően 20 fok körül alakulnak, helyenként akár 24 fok is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Hétfő: Eleinte változóan felhős lesz az ég, és néhol zápor előfordulhat, majd csökken a felhőzet. Az északkeleti szél kezdetben helyenként megélénkül, majd mindenütt mérséklődik a légmozgás. A hőmérséklet délután 18 és 25, késő este 6 és 12 fok között valószínű.

Kedd: Kevés gomolyfelhő, sok napsütés várható. Csapadék nem valószínű. A északkeleti, keleti szél mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 24 fok között alakul.

Szerda: Túlnyomóan derült, napos, csapadékmentes idő várható. Reggel foltokban pára- és ködfoltok kialakulhatnak. A keleti, délkeleti szél napközben időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 24 fok között alakul.

Csütörtök: Általában derült vagy kissé felhős, csapadékmentes idő várható. A délkeleti szél napközben helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 24 fok között alakul.

Péntek: Túlnyomóan derült, napos, csapadékmentes idő várható. A keleti, délkeleti szél napközben időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között alakul.

Szombat: Túlnyomóan derült, napos, csapadékmentes idő várható. Az keleti, délkeleti szél napközben időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között alakul.

Vasárnap: Túlnyomóan derült, napos, csapadékmentes idő várható. Az keleti, délkeleti szél napközben időnként megélénkül, helyenként erős széllökés sem kizárt. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között alakul.

Forrás: Országos Meteorológiai Szolgálat

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.